Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00

Ідеально рівні підлоги та стіни під ключ у Львові

Бажаєте дізнатися свою вартість прямо зараз?
1
Стяжка до 200 м2/день
2
Штукатурка до 250 м2/тиждень
3
Монтаж теплої підлоги
4
Приступимо за 24 години

З чого розпочати ремонт квартири?

Ви придбали нерухомість і тепер думаєте з чого почати ремонт квартири? Все залежить від стану вашого житла і якого результату ви прагнете ... Тому давайте розглянемо найбільш затребувані етапи ремонту докладніше.

Стяжка підлоги

Стяжка підлоги

Використання механічного обладнання дозволяє суттєво прискорити ремонтний процес. Наприклад, машинна стяжка дає змогу заливати до 200 кв. метрів за день.

Швидкість дозрівання напівсухої стяжки також дає безліч конкурентних переваг: наступного дня ви можете вже по ній ходити і продовжувати ремонтні роботи, через 2 дні можна укладати плитку на підлогу, а через 2 тижні - ламінат, паркет, лінолеум та інші подібні покриття.

Вирівнювання стін

Вирівнювання стін

Досить поширеною на сьогоднішній день є і машинна штукатурка у Києві – терміни вирівнювання стін при ремонті квартири в такому випадку скорочуються в 3-4 рази в порівнянні з ручною штукатуркою.

Матеріал для механічного нанесення штукатурки також відрізняється цілою низкою переваг. Найважливіше - стіни здатні «дихати», нормалізувати вологість у кімнатах, що дозволяє створити сприятливий мікроклімат для вашого здоров'я.

Інженерні комунікації

Інженерні комунікації

Невід'ємною частиною ремонту квартири є влаштування інженерних комунікацій: сантехнічні та електромонтажні роботи, проектування та монтаж систем вентиляції, кондиціювання та опалення.

Всі описані вище роботи найкраще довіряти досвідченій команді майстрів, які врахують усі ваші вимоги та побажання та створять ідеальні умови для життя в будинку.

Натяжні стелі

Натяжні стелі

При облаштуванні стель найдешевший варіант - це натяжні стелі. Вони можуть бути будь-якого виду та конструкції, тому можете не сумніватися – ви знайдете для себе найкращий варіант.

Бажаєте докладніше дізнатися про вартість стяжки та штукатурки у Львові?
Зателефонуйте за номером
або
замовте зворотній дзвінок