Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00

Ідеально рівні підлоги та стіни під ключ у Львові

Бажаєте дізнатися свою вартість прямо зараз?
1
Стяжка до 200 м2/день
2
Штукатурка до 250 м2/тиждень
3
Монтаж теплої підлоги
4
Приступимо за 24 години

Балкон під ключ в Одесі: розширення і скління

Якщо ви вирішили збільшити житлову площу квартири в Одесі - балкон під ключ стане найбільш дієвим методом. Це дасть змогу додати щонайменше 2 квадратних метри корисного простору, що особливо незамінне у квартирах старих будинків, наприклад, у хрущовці або в панельному будинку.

Давайте детальніше розглянемо основні етапи робіт, які дадуть змогу досягти бажаного результату…

Розширення

Розширення балкона

Збільшення балкона відбувається найчастіше двома основними способами:

  • Розширення по бетонній плиті. Такий варіант виконується найчастіше, оскільки дає змогу додати саме корисну площу по підлозі. Однак слід розуміти, що розширення балкона по бетонній плиті - це найбільш трудомісткий і дорогий варіант.
  • Винос по підвіконню. Такий метод передбачає винос скління вперед на спеціальній металевій конструкції, що додає не площу, а простір. Робіт тут менше, а відповідно й остаточна вартість і терміни виконання будуть меншими.

Замовити збільшення балкона в Одесі ви можете на сайті Balkov.od.ua. Кваліфіковані майстри в найкоротші терміни і за вигідною ціною виконають всі необхідні ремонтні роботи, які допоможуть вам додати кілька квадратних метрів до площі квартири.

Скління

Скління балкона

Наступним важливим кроком стане скління балкона, яке може бути у вигляді:

  • холодного. Дозволяє захиститися від дощу, вітру, пилу і шуму. У нього є один істотний недолік - це поганий захист від холоду. Іншими словами, температура всередині взимку буде тільки на 5-6 градусів вищою, ніж зовні;
  • теплого. Найефективніший спосіб, якщо є бажання зробити з балкона повноцінне місце для роботи або зону для відпочинку. Температура тут буде такою ж, як і в кімнаті, тому вам тут буде максимально комфортно.

Скління також можна розділяти за матеріалом, наприклад, воно може бути пластикове або алюмінієве, або ж за типом: розсувне, безрамне, панорамне або французьке.

Якщо ви відчуваєте складнощі з тим, щоб самостійно визначитися, який саме балкон потрібен саме у вашому випадку, то зв'яжіться з фахівцями Balkov.od.ua. Багаторічний досвід у цій сфері та добре знання особливостей одеських будинків дають змогу швидко пропонувати клієнтам найоптимальніші варіанти з урахуванням їхніх побажань, бюджету, який вони мають, тощо.

Бажаєте докладніше дізнатися про вартість стяжки та штукатурки у Львові?
Зателефонуйте за номером
або
замовте зворотній дзвінок